Huawei та JAC готують преміальний мінівен

Huawei тa JAC плaнують випустити нoвий мінівeн під брeндoм Aito вартістю 1 млн юанів альбо близько 140 тис. доларів, насчет що повідомив аналітик TF Securities Мінґ-Чі Куо з посиланням сверху власних інформаторів.

Масове виробництво мінівена очікується у другому кварталі 2024 року, около цьому Huawei та JAC розраховують продати давно кінця наступного року близько 50 000 автомобілів.

Це сплачиваться з квітневими чутками про тетенька, що Huawei та JAC випустять розкішні електромобілі в суму від 800 000 прежде 1 мільйона юанів, при цьому вони отримають різні апаратні та програмні рішення Huawei.

Вотан з менеджерів JAC, який побажав зберегти анонімність, підтвердив, що фабрика китайського виробника використовуватиметься двома компаніями про створення нового бренду класу великолепие, який стане частиною лінійки JAC.

Чутки ради те, що JAC та Huawei займаються створенням автомобіля ходять з грудня 2019 року, если дві компанії підписали угоду насчет співпрацю щодо платформи модульного центру обробки даних, розумного водіння та хмарних сервісів.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.